Konya Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Başkan Altay: “Bugüne kadar Altınekin’e 96 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik”

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY, İLÇE ZİYARETLERİ KAPSAMINDA ALTINEKİN BELEDİYESİ İLE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI’NI ZİYARET EDEREK İLÇE ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Başkan Altay: “Bugüne kadar Altınekin’e 96 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik”
71 views
23 Kasım 2020 - 16:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe ziyaretleri kapsamında Altınekin Belediyesi ile AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek ilçe esnafıyla bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Altınekin’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Altınekin Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Muharrem Dere ile bir araya geldi. Ardından AK Parti İlçe Teşkilatı’nda partililerle görüşen Uğur İbrahim Altay, ilçe kongresinde başkanlığa seçilen Mustafa Ersoy’u tebrik ederek, yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.

Başkan Altay yaptığı konuşmada, 2020 yılında tamamlanan işleri ve 2021 için yeni yapmayı planladıkları işleri görüştüklerini ifade etti. Bugüne kadar Altınekin’e 96 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini dile getiren Altay, “Prestij Caddeler, mahalle yolları, ek derslikler, parklar, su, kanalizasyon, grup suyu yatırımlarıyla birlikte projelerimizi yürütüyoruz. İnşallah 2021 planlamamızı en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Altınekin, partimize her zaman çok yüksek destek verdi. Allah hepsinden razı olsun. Teşkilatlarımız çok güzel çalıştı. Başkanımızın şahsında bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz, il teşkilatımızla birlik içerisinde Altınekin’de hem eksikleri tamamlama hem yeni hizmetler yapma hem de partimize desteği artırma konusunda gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Altay, Altınekin’de esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.